Kulissien takana

Palaa edelliselle sivulle

Rosvot palaavat takaisin

Julkaistu: 12.6.2017 21:36 | Kirjoittanut: OTN

Rosvot palaavat näyttämölle
Hupisaarten kesäteatteri puretaan, Oulun Työväen Näyttämö esittää Intiössä

115-vuotias Oulun Työväen Näyttämö on tehnyt kesäteatteria Hupisaarilla yli 60 vuotta, mutta tänä kesänä putki katkeaa, koska kesäteatterirakennus puretaan. Kesäteatterinäytelmä jää tekemättä, mutta OTN palkitsee uskolliset katsojansa jatkamalla helmi-huhtikuussa täysille katsomoille esitettyä Kolmea iloista rosvoa vielä muutaman kerran kesäkuussa.
– Ihana jatkaa rosvoilua upeassa työryhmässämme, Oulun Työväen Näyttämön puheenjohtaja Minna Kuusisto sanoo. – Ja on hienoa, että pystymme tarjoamaan kesäkaudella lisänäytöksiä tästä suositusta lastennäytelmästä. Toivottavasti yleisö löytää Kardemummaan myös kesäkuussa.
Kuusisto paljastaa, että kesällä 2018 OTN palaa taas Hupisaarille uuteen kesäteatteriin perinteikkäällä komedialla.

Thorbjörn Egnerin kirjoittaman ja Antti Kairakarin ohjaaman musiikkinäytelmän Kolme iloista rosvoa uusintaensi-ilta on 10.6., muut esitykset 11.6., 12.6., 13.6. ja 22.6. Liput Tiketistä, ennakkomyynti teatterilla keskiviikkoisin 24.5., 31.5. ja 7.6. (Upseerinkatu 4 Intiössä) sekä kaksi tuntia ennen esityksiä, 15/13/8 €.

Lisätietoja puheenjohtaja Minna Kuusistolta minnakuusisto@gmail.com ja 050 5147366 (ei tekstiviestejä).

Kategoria: Yleinen


2 kommenttia artikkeliin “Rosvot palaavat takaisin

  1. Laittakaa purettavan KESÄTETTERIN PENKKEJÄ MYYNTIIN, ihanniinkuin helsingissä myytiin olympiastadionin penkkejä. Kiinnostais ostaa pätkä kesätetteria. VAIKKA HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN.


  2. Hei,
    kesäteatteri on kaupungin omaisuutta, joten Oulun Työväen Näyttämö vuokralaisena ei juurikaan voi vaikuttaa rakennuksen jälleenkäyttöön…yhteys Jari Leviäkankaaseen Oulun Tilakeskus
    Ystävällisin terveisin Minna Kuusisto, puheenjohtaja, OTNVastaa