Kulissien takana

Palaa edelliselle sivulle

Koronaturvajärjestelyt

Julkaistu: 21.10.2020 21:16 | Kirjoittanut: OTN

Turvajärjestelyt Oulun Työväen Näyttämön esityksissä syyskaudella 2020

Katsomopaikoista on vain puolet myynnissä (68/136), ja paikat katsomossa on jaettu turvavälien puitteissa. Salissa on valvoja, joka tarkistaa, että ihmiset istuvat heille tarkoitetuissa paikoissa.

Yleisö pääsee katsomoon jo puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Käsidesiä on tarjolla ovella sisäänkäyntiä vastapäätä, kanttiinissa sekä narikassa, ja wc:ssä on normaali mahdollisuus pestä kädet saippualla.

Kanttiinista on mahdollisuus tilata väliajalle valmiiksi kahvit, jotka laitetaan numeroituihin pöytiin aulaan ja ylätasanteelle. Kanttiini on auki myös väliajan, mutta toivomme katsojilta vastuullisuutta pitää turvavälit jonossa ja lämpiössä.

Narikan käyttö ja maksu on vapaaehtoinen, mutta takit on mahdollista ottaa myös saliin. Katsomossa on oman paikan ympärillä aina tyhjiä penkkejä, joille voi takkinsa laittaa.

Maskipakkoa ei Oulun Työväen Näyttämön esityksissä ole, mutta kyllä vahva suositus siihen, koska kyseessä yli 50 hengen tapahtuma. Mikäli jostain syystä ei maskia voi pitää, huolehdi turvaväleistä ja käsihygieniasta.

Väliaika kestää 15 minuuttia, joten aulassa ei tule liian pitkää aikaa altistumiseen. Väliajaksi on mahdollista myös jäädä katsomoon omalle paikalle.


Henkilökunnalla on maskit asiakaspalvelutilanteissa, ja kanttiinissa ja narikassa on pleksit lisäsuojan antamiseksi.

Pyrimme toimimaan thl:n ja kaupungin antamien ohjeiden puitteissa, jotta näytökseen tuleminen olisi mahdollisimman turvallista.

Asiakkaan sairastuessa teatteri ei korvaa lipun hintaa, mutta jos esitys joudutaan perumaan, lipun hinnan saa takaisin.


Toivomme asiakkaittemme olevan vastuullisia ja tulevan vain terveenä näytöksiin.Ystävällisesti

Minna Kuusisto
puheenjohtaja
OTN

Kategoria: Yleinen

Vastaa