Kulissien takana

Palaa edelliselle sivulle

Toimikausi vaihtuu

Julkaistu: 27.11.2014 17:56 | Kirjoittanut: OTN

Oulun Työväen Näyttämön toimikauden 2013-2014 ohjelmisto oli monipuolinen ja viihdyttävä. Ranskalainen pyjama nauratti syksyllä aikuisempaa väkeä ja talvella Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset vetosi lapsikatsojiin – molemmat täysille katsomoille. Keväällä oli vakavampaa klassikkoa OTN-pajan tuotantona Tuhopolttajat ja kesällä venkoiltiin Professorin ja revyytähden musikaalisessa maailmassa Hupisaarilla. Neljän ensi-illan vuosivauhti, yhteensä 80 näytöstä, vaatii todella ison työpanoksen harrastajilta. Harrastajiimme kuuluu noin 60 jäsentä ja talkootunteja kertyy satoja sekä lavalla että lavan takana. Ja kaikki tämä oman työn ohella ja perheen tuella. Näytelmistämme kertyvä tuotto käytetään teatterikiinteistökuluihin ja esitysten tuotantokustannuksiin.
Merkittävän, mutta harvoin kiitetyn, työn teatterin eteen tekevät lipunmyynnistä ja markkinoinnista vastaavat jäsenet. Ilman heidän arvokasta panostaan ei yleisö meitä löytäisi.

ooteeän

Oulun Työväen Näyttämö kannatusyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin 25.11.2014 teatterillamme Intiössä. Kokouksessa valittiin Oulun Työväen Näyttämön kannatusyhdistys ry:n johtokunta toimikaudelle 2014-2015 seuraavasti:

Liisa-Mari Kuopusjärvi, puheenjohtaja
Minna Kuusisto, varapuheenjohtaja
Hanna-Mari Koskelo, sihteeri
Pekka Kesälahti
Tina Vaarala
Miili Wong
Marita Jääskö
Essi Gregori

 

Lämpimät kiitokset kuluneesta kaudesta kaikille ooteeännäläisille, kotijoukoille ja katsojille, tervetuloa teatteriin jatkossakin!

 

 

 

 

 

 

.

Kategoria: Yleinen

Vastaa