fbpx

Kulissien takana

Varaa teatteripaketti

Julkaistu: 14.9.2020 22:20 | Kirjoittanut: OTN

Oulun Työväen Näyttämön farssikomedian ”Buffalo Kuutamolla” voi yhdistää illalliseen Upseerikerholla – täydellinen kulttuuri- ja ravintolaelämys syksyyn. Lue lisää ja varaa!

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

OTN peruu näytökset 1.12.-18.12.2020

Julkaistu: 29.11.2020 19:13 | Kirjoittanut: OTN

Pohjois-Pohjanmaan maakunta on edennyt koronavirusepidemiassa leviämisvaiheeseen ja Oulun kaupungin johtoryhmä on 29.11.2020 päättänyt, että julkiset tilat suljetaan 1.12.2020–18.12.2020. Oulun Työväen Näyttämö toimii Oulun kaupungin ohjeiden mukaan ja peruu syksyn näytöskauden. Loput Buffalo kuutamolla näytöksistä perutaan. Lipunmyynti on yhteydessä lipun ostaneisiin 3.12.2020.

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Koronaturvajärjestelyt

Julkaistu: 21.10.2020 21:16 | Kirjoittanut: OTN

Turvajärjestelyt Oulun Työväen Näyttämön esityksissä syyskaudella 2020

Katsomopaikoista on vain puolet myynnissä (68/136), ja paikat katsomossa on jaettu turvavälien puitteissa. Salissa on valvoja, joka tarkistaa, että ihmiset istuvat heille tarkoitetuissa paikoissa.

Yleisö pääsee katsomoon jo puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Käsidesiä on tarjolla ovella sisäänkäyntiä vastapäätä, kanttiinissa sekä narikassa, ja wc:ssä on normaali mahdollisuus pestä kädet saippualla.

Kanttiinista on mahdollisuus tilata väliajalle valmiiksi kahvit, jotka laitetaan numeroituihin pöytiin aulaan ja ylätasanteelle. Kanttiini on auki myös väliajan, mutta toivomme katsojilta vastuullisuutta pitää turvavälit jonossa ja lämpiössä.

Narikan käyttö ja maksu on vapaaehtoinen, mutta takit on mahdollista ottaa myös saliin. Katsomossa on oman paikan ympärillä aina tyhjiä penkkejä, joille voi takkinsa laittaa.

Maskipakkoa ei Oulun Työväen Näyttämön esityksissä ole, mutta kyllä vahva suositus siihen, koska kyseessä yli 50 hengen tapahtuma. Mikäli jostain syystä ei maskia voi pitää, huolehdi turvaväleistä ja käsihygieniasta.

Väliaika kestää 15 minuuttia, joten aulassa ei tule liian pitkää aikaa altistumiseen. Väliajaksi on mahdollista myös jäädä katsomoon omalle paikalle.


Henkilökunnalla on maskit asiakaspalvelutilanteissa, ja kanttiinissa ja narikassa on pleksit lisäsuojan antamiseksi.

Pyrimme toimimaan thl:n ja kaupungin antamien ohjeiden puitteissa, jotta näytökseen tuleminen olisi mahdollisimman turvallista.

Asiakkaan sairastuessa teatteri ei korvaa lipun hintaa, mutta jos esitys joudutaan perumaan, lipun hinnan saa takaisin.


Toivomme asiakkaittemme olevan vastuullisia ja tulevan vain terveenä näytöksiin.Ystävällisesti

Minna Kuusisto
puheenjohtaja
OTN

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Puheenjohtajalta

Julkaistu: 29.8.2020 13:45 | Kirjoittanut: OTN

Katsomme toiveikkaana tulevaisuuteen ja olemme aloittaneet syksyn näytelmän harjoitukset. Pidämme tärkeänä, että voimme tarjota ihmisille hetken hengähdystauon ja virkistystä näinä poikkeuksellisina aikoina. Katsomopaikkoja on myynnissä vain puolet, koska olemme huomioineet koronapandemian ja thl:n antamat ohjeistukset turvaväleistä ja ylipäänsä turvallisesta kokoontumisesta hygieniaohjeineen.

Toivomme Teidän Katsojien löytävän taas teatteriimme ja nauttivan aikaansaannoksestamme tänä syksynä. Tulkaa terveinä ja pestään käsiä. Yhdessä tästä selvitään.

Minna Kuusisto, puheenjohtaja, OTN

Kategoria: Yleinen 2 kommenttia

AJANKOHTAISTA HUOM!!!

Julkaistu: 12.3.2020 22:21 | Kirjoittanut: OTN

Päivitys: la 14.3. ja su 15.3. näytökset peruttu.

Suomen hallitus on antanut suosituksen yli 500 hengen yleisötilaisuuksien peruuttamisesta toukokuun loppuun asti. Oulun Työväen Näyttämö on 121 paikkainen, ja koska sen kapasiteetti on alle 500, esityksemme pidetään toistaiseksi normaalisti. Odotamme Aluehallintoviraston virallista päätöstä ja Suomen teattereiden sekä Oulun kaupungin ohjeistusta jatkotoimenpiteistä.
On tärkeätä pitää huolta niin omasta kuin muidenkin terveydestä, joten pidämme tilamme niin siistinä ja hygieenisinä kuin mahdollista ja toivomme asiakkailtamme samaa.
Muistutamme asiakkaitamme noudattamaan hyvää käsihygieniaa epidemian ennaltaehkäisemiseksi. THL:n ohjetta noudattaen haluamme korostaa, että tapahtumiin osallistumista sairaana tulisi välttää.

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti