Kulissien takana

Kesää 2017 kohti

Julkaistu: 16.4.2017 16:40 | Kirjoittanut: OTN

Suuren suosion loppuunmyytyine näytöksineen saanut lastennäytelmä Kolme iloista rosvoa jatkaa ohjelmistossamme kesäkuussa kuuden näytöksen verran. Liput ovat jo myynnissä.
Yleisön kommentteja Kolmesta iloisesta rosvosta:
”Mikä oli parasta… nii kaikki rosvojen kohdat ja kun Sohvi-täti piti kuria. Laulut oli mahtavia ja Paavali oli hauska ja muutkin olivat mahtavia!”

”Haluan vielä kiittää koko päiväkodin puolesta mukavasta retkipäivästämme. Lapset tykkäsivät hirmusti Kolme iloista rosvoa -näytelmästä! Hyvin iloiseksi teitte koko joukkomme ja huippua oli, kun näyttelijät kävivät lopuksi tervehtimässä ja jututtamassa lapsia. Siitä riittää muistelemista pitkäksi aikaa.
Loistavasti toteutettu näytelmä, upeat roolisuoritukset, lavastukset ja kaikinpuolin todella onnistunut kokonaisuus 🙂
Kauniisti kiitämme ja toivotamme koko Oulun Työväen Näyttämön porukalle ihanaa kevättä.”

Mekin kiitämme ihanaa yleisöä, joka on tykännyt käydä kattomassa ja pistetään sana kiertämään, että loputkin vielä ehtivät kesäkuun näytöksiin.
Mahtavaa, pieni hengähdystauko työryhmällä ja kesäkuussa tavataan!
Rauhallista pääsiäistä ja aurinkoista kevättä,
toivoo Kardemumman väki

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Puheenjohtajan tervehdys

Julkaistu: 17.10.2016 6:21 | Kirjoittanut: OTN

Teatterin syyskausi on käynnistynyt perinteiseen tyyliin vauhdikkaalla farssilla. Yleisö on löytänyt farssinäytöksiimme jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Kutsuisin sitä jo saavutukseksi sekä katsojilta että tekijöiltä. OTN:n vahvuudeksi on muodostunut laadukkaan farssin tekeminen, josta yleisö kiittää täysin katsomoin joka syksy. Myös alkutalven draamakomediat ja lastennäytelmät ovat löytäneet yleisönsä, mikä ilahduttaa sekin. Kesäteatteria kun saisi aina esittää aurinkoisessa säässä, ilman sateen uhkaa, niin yleisö löytäisi Hupisaarillekin varmemmin. Mielenkiinnolla seuraamme uuden rakennuksen hankeprojektia vanhan jo palveltua itsensä loppuun.

OTN:n menestyksen ja jatkuvuuden takeena on kokemuksen ja tuoreen innokkuuden onnistunut yhdistäminen. Näyttelijöillä on meidän talossa hyvä harrastaa, siitä pitävät huolen ammattitaitoiset taustajoukot. Ohjaajat, puvustajat, maskeeraajat, valo- ja äänityöläiset ovat aina alansa ammattilaisia ja löytyy talosta asiantuntijuutta ja osaamista myös markkinointiin, tarpeistoon ja valokuvaukseen ja ja ja… Kaiken tämän toiminnan narut pitää käsissään vuosittain valittava johtokunta, jossa myös yhdistyy kokemus ja tuoreus. Johtokunnan jäsenyys vaatii sitoutumista ja sitä onneksi löytyykin kaikilta, jotka vastuun harteillensa ottavat. On hienoa olla Oulun Työväen Näyttämön jäsen ja puheenjohtaja.

Kuka jää aamiaiselle? on saanut allekirjoittaneen heittäytymään hempukan lentoemännän rooliin loppuvuodeksi. Naurettavan sopan on ohjaajamme Markus Packalén saanutkin aikaan. Hauskaa on pidetty harjoituksissa ja toivon mukaan tiiviin ensemblemme ilo ja innokkuus ripauksella tuoreutta ja roppakaupalla kokemusta tuottaa Teille Hyvät Katsojat hilpeän teatterielämyksen ja saa Teidät tulemaan toisenkin kerran teatteriimme. Vaikka jo helmikuussa, kun lavan valtaa klassikkorosvot Kasper, Jesper ja Joonatan eli Kolme iloista rosvoa!

Viihtyisää teatterisyksyä toivottaa

Minna Kuusisto
puheenjohtaja
Oulun Työväen Näyttämö

Kuvassa: Minna Kuusisto ja Pekka Kesälahti
Kuvaaja: Juha Heimovirta

otn_kuka_jaa_aamiaiselle-0173

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Kuka jää aamiaiselle? Mainoskuvaussessio 10.9.2016

Julkaistu: 11.9.2016 16:25 | Kirjoittanut: OTN

Lennossa Riitta Toropainen Tiitisen Tuomaksen syleilyssä. Ohjaaja Markus Packalén heiluttaa tahtipuikkoa. Juha Heimovirta kuvaa. Maskeeraaja Natalia Pohjanen tarkkailee.

img_20160910_165946

Miesnäyttelijäkaarti ja ohjaaja.
(vas.) Pekka Kesälahti, Jarmo Lamppu, ohjaaja Markus Packalén ja Tuomas Tiitinen

img_20160910_165026

Kuvaaja Juha Heimovirran peukku merkkinä, että tää oli tässä. Kuulemma yhtään useammin ei jaksa kuunnella yhteislaulua: Kärpät on rautaa! Joka kyllä totuuden nimessä taisi olla melkoinen sekakuoro sekalaisine sanoineen, mutta suut saatiin auki!
otn_kukajaaaamiaiselle-86661

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Teatteri-illallispaketti 2016

Julkaistu: 5.9.2016 18:34 | Kirjoittanut: OTN

Suosittu teatteri-illallispaketti on mainio valinta esimerkiksi virkistyspäivän tai pikkujoulujen ohjelmaksi!

Oulun vanhimman teatterin, vuonna 1902 perustetun Oulun Työväen Näyttämön, sekä Ammattiopisto Luovin ravintoloiden yhteistyö jatkuu. Syksyn 2016 teatteri-illallispaketit ovat nyt varattavissa. Iloinen näytös ja maukas illallinen Kasarmin Ravintola Upseerikerholla (Veteraanikatu 2) tai Ravintola Morttelissa (Nahkatehtaankatu 3) takaavat viihdyttävän illan ryhmäsi kanssa. Ryhmän vähimmäiskoko on 20 henkilöä, mutta mahdollisuutta voi tiedustella pienemmillekin ryhmille!

Teatteri-illallispaketti sisältää
· Teatterilipun syksyn farssiin ”Kuka jää aamiaiselle?”
· Buffetin Ravintola Upseerikerholla
· Viinilasillisen ruoan kera
· Ravintolan tilavuokran
Hinta 54 €/hlö

Teatteribuffet ”Kuka jää aamiaiselle?”

Vihersalaattia ja yrttiöljyä
Aurinkokuivattua tomaatti-pepperonipateeta
Maalaisperuna-kananmunasalaattia voipavuilla höystettynä
Currykananpoikaa, savupaprikaa, punasipulia ja calamataoliiveja
Tomaattidippiä
Talon leipää ja hunaja-yrttilevitettä
Lohta yrteillä ja chilillä maustettuna
Haudutettua tuoreherkkusieni-kastiketta ja ruohosipulia
Talon perunoita ja kauden kasviksia
Karhunvadelma-hedelmäsalaattia ja piparkakkukermaa
Kahvia ja teetä

Varaukset:
Teatteri-illallispaketteja myydään perjantai- ja lauantai-iltoihin 14.10.-17.12.2016 sekä torstai-iltoihin 1.12., 8.12. ja 15.12.2016. Ruokailu voi olla joko ennen tai jälkeen näytöksen.

Kysy lisää ja varaa herkullinen teatteri-illallispaketti Kasarmin myyntipalvelusta!
p. 040 319 3019, arkisin klo 9.00-15.00.

myyntipalvelu.oulu@luovi.fi

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Kuka jää aamiaiselle? -näytelmän näyttämökuvaa rakennetaan

Julkaistu: 27.8.2016 22:25 | Kirjoittanut: OTN

Ensi-iltaan on aikaa puolisen toista kuukautta ja teatterilla käy jo täysi tohina. Lavastusryhmä on ahkeroinut elokuun alusta, jotta kulissit ovat valmiina tiistaina 30.8., kun näyttelijät ja ohjaaja aloittavat urakkansa. Puvustaja on valikoinut harjoitusvaatteet näyttelijöille, että rooliin eläytyminen heti alusta alkaen olisi myös asusteiden osalta luontevampaa. Erityisesti oikeanlaiset kengät on monelle näyttelijälle ensiarvoisen tärkeä asia roolin löytymisen kannalta. Maskeeraaja on luonnostellut kampauksia kullekin roolille sopivaksi. Ja pian päästäänkin ensimmäisiä koemaskeerauksia ja -kampauksia kokeilemaan.
Tarpeistovastaava huolehtii ensimmäisistä harjoituksista alkaen, että tekstissä mainitut esineet löytyvät lavalta tarvittavissa kohtauksissa. Valomies on huolehtinut harjoitusvalot kattoon.
Käsikirjoitusta on siis tulkittu ahkerasti ihan jokaisen työryhmäläisen toimesta. Teatterin taika tapahtuu ahkeralla työllä ja yhteen hiileen puhaltamalla.

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti