Kulissien takana

Teetä vaikka väkisin -näytelmän liput nyt myynnissä!

Julkaistu: 15.9.2014 12:07 | Kirjoittanut: OTN

Syksy on saapunut ja  Oulun Työväen Näyttämö tarjoaa Teille hyvät katsojat  TEETÄ VAIKKA VÄKISIN (Thé á la menthe ou t’es citron).  Näytöskausi pyörähtää käyntiin ensi-iltana 17.10. klo 19 ja näytöksiä on luvassa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 14.12. asti.  Liput suositellaan ostamaan hyvissä ajoin.

Liput voi kätevästi ostaa Lippupisteen toimipaikoista ympäri Suomen, Oulussa Lippupiste palvelee Stockmannilla (Kirkkokatu 14).  Lippuja myydään myös R-Kioskeilla, tapahtumanumerolla 108000. Lippuja voi varata Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (1,98 euroa/min + pvm). Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-22.  Lisätietoa: www.lippu.fi

Teatterimme oma lippukassa myy lippuja ennakkoon seuraavina päivinä: keskiviikkoisin  1.10., 8.10. ja 15.10 kello 17-19.

Lippukassamme on avoinna myös aina 2 h ennen näytöksiä. Upseerinkatu 4. Puh. 08 378 951

HUOM! Ryhmälippujen tiedustelut ja tilaukset osoitteesta: liput@otn.fi

 

Tervetuloa teatteriin!

 

 

 

 

.

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Tulevaa ohjelmistoa Oulun Työväen Näyttämöllä

Julkaistu: 1.7.2014 20:49 | Kirjoittanut: OTN

Syyskaudella Oulun Työväen Näyttämö tarjoaa TEETÄ VAIKKA VÄKISIN (Thé á la menthe ou t’es citron). Aidon ranskalaisen bulevardikomedian harjoitukset ovat kiireisimmässä vaiheessaan; ensi-iltaan on enää kaksi päivää. Mutta kun miespääosan esittäjä on ensi kertaa näyttämöllä, muut näyttelijät tappelevat valokeilasta, puvustaja ei ymmärrä ohjeita ja ohjaaja karttaa konflikteja, on kaaos valmis. Ja vaikka ensi-iltaan päästäisiinkin, ei se takaa, että tilanne siitä parantuisi, varsinkin, jos näyttelijää joudutaan vaihtamaan viime hetkessä! Vuoden 2011 parhaimmaksi komediaksi Ranskassa palkittu Patrick Haudecoeurin näytelmä on huikeiden koomisten tilanteiden ja nasevan sanailun ilotulitusta. Näytelmän ohjaa Mikko Korsulainen ja ensi-ilta on perjantaina 17.10.2014 klo 19.

 

Kevätkauden näyttämön täyttää naisenergia, kun ensi-iltaan valmistuu Tim Firthin elokuvanakin menestystä niittänyt näytelmä KALENTERITYTÖT (Calendar Girls). Näytelmässä naisporukka päättää tehdä tyttökalenterin kerätäkseen rahaa paikallisen syöpäsairaalan omaisten huoneen uuteen sohvaan. Vauhdikkaan tarinan naiset laittavat tuulemaan ja niinpä kyytiä saavat käsitykset siitä miltä keski-ikäisen naisen tulisi näyttää ja käyttäytyä. Julkisuuden valokeila pakottaa naiset myös miettimään, mikä elämässä on loppujen lopuksi tärkeää ja kuinka arvokasta tosiystävyys on. Näytelmän ohjaa Antti Kairakari ja ensi-ilta on perjantaina 24.1.2015 klo 19.

Kategoria: Yleinen 2 kommenttia

Professori ja revyytähti: kulissien takana

Julkaistu: 30.5.2014 19:21 | Kirjoittanut: OTN

Lystikäs Juha Heimovirran toteuttama making of -video Professori ja revyytähti -näytelmän tiimoilta!

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Jäähyväiset Tuhopolttajille

Julkaistu: 10.5.2014 21:12 | Kirjoittanut: OTN

OTN-pajan Tuhopolttajat-näytelmän näytökset on saatu päätökseen ja tyytyväinen työryhmä sekä koko teatterin väki haluavat kiittää katsojia!

tuhopolttajat

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Hupisaarten kesäteatteri esittää: Professori ja revyytähti

Julkaistu: 16.4.2014 15:17 | Kirjoittanut: OTN

professori_ja_revyytahti_juliste

 

Vauhdikas musiikkikomedia kaikenikäisille juhannusaatosta heinäkuun loppuun Hupisaarten kesäteatterissa!

Eletään kolmekymmenluvun alkuvuosia professori Valdemar Palon ja hänen vaimonsa Vapun huvilalla.  Kesäloma on juuri alkanut ja hääpäivävalmistelut ovat kiireisimmillään.  Sitten appivanhemmat ilmestyvät yllätysvierailulle, postilaatikosta löytyy sesongin uskaliain menestys- romaani ja asianajaja Soratie kiikuttaa paikalle kadoksissa olleen testamentin, jonka sisältö osoittautuu tulenaraksi. Kun portista astuu paikalle ronski ja roisi revyyteattereiden moniottelija Stella Tähti, jonka sukujuuret kiertyvät yllättävästi professorin ympärille ja Vappu haluaa tavata menestyskirjailija Archibald Skotten, tilanne on paitsi tukala, myös räjähdysherkkä – ja hulvattoman hauska!  Franz von Schönthanin näytelmään pohjautuvan musiikkikomedian pyörteissä viihtyy koko perhe!

Ensi-ilta Hupisaarten kesäteatterissa juhannusaattona pe 20.6.2014 klo 19.

Ohjaus Antti Kairakari

Lipunmyynti alkaa ma 19.5.2014.

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti