Kulissien takana

Toimikausi vaihtuu

Julkaistu: 27.11.2014 17:56 | Kirjoittanut: OTN

Toimikauden 2013-2014 ohjelmisto oli monipuolinen ja viihdyttävä. Ranskalainen pyjama nauratti syksyllä aikuisempaa väkeä ja talvella Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset vetosi lapsikatsojiin – molemmat täysille katsomoille. Keväällä oli vakavampaa klassikkoa OTN-pajan tuotantona Tuhopolttajat ja kesällä venkoiltiin Professorin ja revyytähden musikaalisessa maailmassa Hupisaarilla. Neljän ensi-illan vuosivauhti, yhteensä 80 näytöstä, vaatii todella ison työpanoksen harrastajilta. Harrastajiimme kuuluu noin 60 jäsentä ja talkootunteja kertyy satoja sekä lavalla että lavan takana. Ja kaikki tämä oman työn ohella ja perheen tuella. Näytelmistämme kertyvä tuotto käytetään teatterikiinteistökuluihin ja esitysten tuotantokustannuksiin.
Merkittävän, mutta harvoin kiitetyn, työn teatterin eteen tekevät lipunmyynnistä ja markkinoinnista vastaavat jäsenet. Ilman heidän arvokasta panostaan ei yleisö meitä löytäisi.

ooteeän

Oulun Työväen Näyttämö kannatusyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin 25.11.2014 teatterillamme Intiössä. Kokouksessa valittiin Oulun Työväen Näyttämön kannatusyhdistys ry:n johtokunta toimikaudelle 2014-2015 seuraavasti:

Liisa-Mari Kuopusjärvi, puheenjohtaja
Minna Kuusisto, varapuheenjohtaja
Hanna-Mari Koskelo, sihteeri
Pekka Kesälahti
Tina Vaarala
Miili Wong
Marita Jääskö
Essi Gregori

 

Lämpimät kiitokset kuluneesta kaudesta kaikille Ooteeännäläisille, kotijoukoille ja katsojille, tervetuloa teatteriin jatkossakin!

 

 

 

 

 

 

.

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Oulun Työväen Näyttämö hyvällä asialla

Julkaistu: 18.11.2014 20:43 | Kirjoittanut: OTN

Naisenergia ja salamavalot sädehtivät teatterillamme OTN:n harrastajien tehdessä tulevan vuoden seinäkalenteria. Oulun Työväen Näyttämön seinäkalenteri vuodelle 2015 tehdään yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Kalenteri tulee myyntiin teatterillemme joulukuussa. Kaikki kalenterin myynneistä tuleva tuotto lahjoitetaan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille, OYS:aan osastolle 51. Osasto 51 on sisätautiosasto, missä hoidetaan veri- ja syöpäsairauksia sairastavia lapsia ja nuoria.

 

Lisätietoa asiasta tulee myöhemmin!

 Mikäli yrityksesi haluaa osallistua hyväntekeväisyyteen, tiedustelut osoitteesta: markkinointi@otn.fi

 

 

 

 

 

 

.

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Lahjakortteja jouluksi

Julkaistu: 10.11.2014 17:44 | Kirjoittanut: OTN

Joulu lähestyy ja teatterimme haluaa auttaa Teitä joululahjojen hankinnassa. OTN:n lahjakortilla voit antaa läheisillesi viihdyttävän, hauskan, dramaattisen ja jopa täysin hulvattoman lahjan. Lahjakortteja myydään teatterimme omalla lippukassalla, lippukassa palvelee aina näytöspäivinä kaksi tuntia ennen esitystä. Lahjakorttiin voit itse määritellä monta lippua haluat sillä ostaa ja läheisellesi lahjoittaa. Lahjakortti käy maksuvälineenä teatterillamme lippuja ostaessa.
Iloista joulunodotusta ja tervetuloa teatteriin!

 

.
lahjakortti_joulu2

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Teetä vaikka väkisin – toinen lisänäytös

Julkaistu: 9.11.2014 16:31 | Kirjoittanut: OTN

teetavaikkavakisin-9170

 

Ensimmäisen lisänäytöksen (4.12)  lippujen suuren kysynnän vuoksi, teatterimme  järjestää Teetä vaikka väkisin -näytelmän toisen lisänäytöksen.

Toinen lisänäytös on torstaina 11.12.2014 kello 19. Lippuja Teetä vaikka väkisin -lisänäytökseen myydään  ainoastaan teatterimme omalla lippukassalla 14.11.2014  alkaen. (Upseerinkatu 4, Oulu. Puh. 08 378 951)
Teatterimme lippukassa on avoinna aina esityspäivinä kaksi tuntia ennen näytöstä.  Seuraavat näytökset ovat perjantaina 14.11. kello 19, lauantaina 15.11. kello 18 ja sunnuntaina 16.11.  kello 14. Muut näytökset löydät esityskalenteristamme, www-sivuiltamme: Liput > Esityskalenteri.

 

 

Tervetuloa teatteriin!

 

 

 

 

.

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti

Teetä vaikka väkisin -lisänäytös

Julkaistu: 4.11.2014 18:04 | Kirjoittanut: OTN

 

teetävaikkaväkisinotn

 

Lokakuussa pyörähti käyntiin syysfarssin Teetä vaikka väkisin näytöskausi. Näytelmän suosio nousi heti siivilleen, sillä teetä on tarjoiltu täysille katsomoille joka näytöksessä. Näytelmä on saanut palautetta myös kriitikoilta ”OTN piristää kaupungin teatteritarjontaa. Teatteri toimii harrastajapohjalta, mutta kepittää ammattilaiset farsseillaan!” (Kaleva 21.10.2014).  Tilanne on lähes poikkeuksellinen,  sillä näytöskausi ei ole vielä puolivälissä ja vapaita paikkoja on jäljellä enää muutamia (alle 10) koko loppuajan esityksiin.

Lippujen suuren kysynnän vuoksi teatterimme järjestää lisänäytöksen. Lisänäytös on torstaina 4.12.2014 kello 19. Lippuja Teetä vaikka väkisin -lisänäytökseen myydään  ainoastaan teatterimme omalla lippukassalla 7.11.2014  alkaen. (Upseerinkatu 4, Oulu. Puh. 08 378 951)
Teatterimme lippukassa on avoinna aina esityspäivinä kaksi tuntia ennen näytöstä.  Seuraavat näytökset ovat perjantaina 7.11. kello 19, lauantaina 8.11. kello 18 ja sunnuntaina 9.11.  kello 14.

 

Tervetuloa teatteriin!

 

 

.

 

 

 

 

Kategoria: Yleinen Jätä kommentti